X

Услуги

Ние предлагаме само една услуга – да осигурим най-добрия екип за вашето събитие

Мениджмънт

Мениджмънт

За да се случи едно събитие, трябва не само здрава работа – нужни са опит и добри умения за планиране. Е, за щастие нашите мениджъри разполагат и с двете – планирали са и са ръководили екипи по организацията на някои от най-мащабните събития в България. Те ще планират и управляват всеки елемент и процес от вашето събитие – от логистиката през изграждането и плавното му протичане до напускането на локацията и финалния отчет.

Изграждане

Изграждане

На земята. Там ще откриете нашата малка армия от сценични работници, които отдавна са забравили значението на “твърде тежко” и “твърде трудно”. 20 метра над земята. Там пък са нашите алпинисти – свестни и работливи момчета, които мразят израза “не може да бъде построено”. Специално обучени и сертифицирани, те разполагат с най-новата екипировка, която покрива всички изисквания за безопасност.

Логистика

Логистика

Има ли как процесите по транспорт, доставка и техническо осигуряване да станат по-ефективни, за да бъде организирано събитието по-качествено, по-бързо и по-евтино? Това е вечният въпрос в главите на хората от логистичния ни екип. Другият им плюс е, че ако нещо е с двигател, могат да го подкарат – от мотокари през тирове до кранове и строителна техника.

Гости

Гости

Гостите са най-важното нещо на вашето събитие, но могат да се превърнат и в кошмар. Ние сме тук, за да не се случи това. Ще ви осигурим добре обучени хора, които да поемат всичко свързано с гостите ви. От досадната координация по разпращане на покани и работа с база данни (потвърждения, прозвънявания и др.) до управлението на входа (сигурност, посрещане и ориентация), настаняването и безпроблемното напускане на събитието.

Съпорт

Съпорт

Замисляли ли сте се някога, че паркингът оставя у гостите първото и последното впечатление от вашето събитие? E, ние сме се замисляли – и сме обучили специален екип, който да управлява ефективно паркинга на вашето събитие. Разполагаме още с добре обучени преводачи, лични асистенти за мениджъри и ВИП-участници, гидове, back office администратори и каквото още ви дойде на ум.

Промо

Промо

Независимо дали ви трябват хора, които да демонстрират пред вашите гости новия ви продукт, или да ги ангажират в промоционални инициативи, или да разпространяват или продават рекламни материали – ние ще ви ги осигурим, и то добре обучени, мотивирани и усмихнати.

Свържете се с нас

Използвайте формата, за да ни изпратите съобщение

Можете да ни намерите и на:
Телефон: +359/ 894502220
+359/ 894502222
e-mail:info@dveevents.com